Kom i mål på Internettet Medier, Midler, Muligheder

Mediainfo

Følg den korteste vej fra idé til handling!

Online Markedsføring

Traditionelle bannerkampagner, tekstlinks og avancerede responskampagner med garanti. Annoncering skal virke.

Videoproduktion

Du bliver overrasket over, hvor meget en online video kan gøre for din bundlinie. Følg den korteste vej fra idé til handling.

Design og webudvikling

Lad os håndtere dit projekt fra koncept og design til den endelige løsning. Bygget på din sunde forretningsmodel.

PhotoNår din kampagne indrykkes på Emagasin1 og tilhørende ISP3000-medier, får du en lang række fordele med i købet. Selvfølgelig er målgruppeanalyser vigtige, men det er tæt dialog og gammeldags købmandsskab også. Uanset hvordan vi vender og drejer det, er en kampagne kun vellykket, hvis den virker.

Samme princip gør sig gældende, når vi sammen med WORKING//MOVIES producerer film for både større og mindre virksomheder. Vi lægger vægt på både høj kvalitet og stærke visuelle indtryk, men også på at levere dét, som de fleste kunder ønsker: Film, der arbejder for sagen!

Eller når vi går i gang med dit nye website, for at få skabt en rød tråd mellem dit forretningskoncept og de købekraftdygtige, men kritiske brugere på nettet.

Torben Winther - ISP3000.DK

Bilanmeldelser

Hvem er vi?


ISP3000 driver en række medier, tjenester og guider på internettet. Selskabets ledelse har sine rødder i forlagsbranchen, og har siden 1985 udgivet blade, magasiner samt online nyhedstjenester af høj kvalitet. Vil du vide mere om målgrupper og besøgstal, kan du se mere her: mediainformation.

Seneste artikler

Plug-in hybrid til fornuftig pris

Opel Grandland X passer godt ind i danskernes ønske om en højt sidende og sikker bil med plads til hele familien. Nu kan det blive din for under 300.000 kroner

Læs mere

Boligpriserne hamrer i vejret

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på et halvtomt marked, viser nye tal fra Boligsiden.

Læs mere

Dansk lodshistorie gennem mere end 500 år samlet for første gang

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien for første gang nedskrevet i et samlet værk.

Læs mere

Talent-uger skal trække internationale tech-talenter til Danmark

Copenhagen Capacity og den nationale klyngeorganisation for de digitale erhverv, DigitalLead, er gået sammen om seminarrækken ”TalentWeeks”.

Læs mere

Kickstart-projekt tænder klimavenlige ideer

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere.

Læs mere

Small Danish Hotels opruster med velkendt kro i Søhøjlandet

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en brik på hotelkortet i Østjylland.

Læs mere

Er du interesseret i et kampagneforslag?

Vi er klar til at udarbejde et uforpligtende annoncetilbud.

Skriv til os

Udgiverliste

Lidt fakta

 65.605

Unikke brugere/md.

 687.885

Sidevisninger/md.

 32

år i mediebranchen

 100

procent engagement