Kom i mål på Internettet Medier, Midler, Muligheder

Mediainfo

Følg den korteste vej fra idé til handling!

Online Markedsføring

Traditionelle bannerkampagner, tekstlinks og avancerede responskampagner med garanti. Annoncering skal virke.

Videoproduktion

Du bliver overrasket over, hvor meget en online video kan gøre for din bundlinie. Følg den korteste vej fra idé til handling.

Design og webudvikling

Lad os håndtere dit projekt fra koncept og design til den endelige løsning. Bygget på din sunde forretningsmodel.

PhotoNår din kampagne indrykkes på Emagasin1 og tilhørende ISP3000-medier, får du en lang række fordele med i købet. Selvfølgelig er målgruppeanalyser vigtige, men det er tæt dialog og gammeldags købmandsskab også. Uanset hvordan vi vender og drejer det, er en kampagne kun vellykket, hvis den virker.

Samme princip gør sig gældende, når vi sammen med WORKING//MOVIES producerer film for både større og mindre virksomheder. Vi lægger vægt på både høj kvalitet og stærke visuelle indtryk, men også på at levere dét, som de fleste kunder ønsker: Film, der arbejder for sagen!

Eller når vi går i gang med dit nye website, for at få skabt en rød tråd mellem dit forretningskoncept og de købekraftdygtige, men kritiske brugere på nettet.

Torben Winther - ISP3000.DK

Bilanmeldelser

Hvem er vi?


ISP3000 driver en række medier, tjenester og guider på internettet. Selskabets ledelse har sine rødder i forlagsbranchen, og har siden 1985 udgivet blade, magasiner samt online nyhedstjenester af høj kvalitet. Vil du vide mere om målgrupper og besøgstal, kan du se mere her: mediainformation.

Seneste artikler

Ny CUPRA Ateca til alle bilelskere

Den nye CUPRA Ateca er det ultimative udtryk for sportslighed. Nu har den indtaget Danmark med sublime præstationer og køreegenskaber.

Læs mere

Byg et sundt og bæredygtigt hus der ånder naturligt

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger.

Læs mere

PropTech Denmark indgår samarbejde med Totalkredit

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i bestyrelsen og som medstifter hos den nystartede netværksorganisation.

Læs mere

Huawei Mobile Services er på vej til Danmark

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. HMS indeholder alt, hvad den moderne smartphonebruger har behov for med appbutik, digital assistent, cloud services og meget mere. HMS lancere...

Læs mere

Vejen til sikker dating

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre udenom de dårlige oplevelser.

Læs mere

Apollo trimmer Dubai til vintersæsonen

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endnu mere attraktive for de danske Apollo rejsende, der på få år har fået de evigt omskiftelige destinationer som nye favoritrejsemål.

Læs mere

Er du interesseret i et kampagneforslag?

Vi er klar til at udarbejde et uforpligtende annoncetilbud.

Skriv til os

Lidt fakta

 65.605

Unikke brugere/md.

 687.885

Sidevisninger/md.

 32

år i mediebranchen

 100

procent engagement